Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

4ήμερη ΕΚΔΡΟΜΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Μόνο 165€ !!!4ήμερη ΕΚΔΡΟΜΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Μόνο 165€ !!!

25 - 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
Εξόρμηση στην Κεντρική Μακεδονία με διαμονή σε παραδοσιακό πετρόκτιστο ξενώνα!!!

ΠΑΛΙΟΣ ΑΓ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ
ΒΕΡΓΙΝΑ
ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ
ΕΔΕΣΣΑ
ΝΥΜΦΑΙΟ
ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ
ΒΕΡΓΙΝΑ

Τιμή συμμετοχής : 165€ / άτομο
Επιβάρυνση χρήσης μονόκλινου δωματίου : 45€

Προσοχή! : Περιορισμένος Αριθμός θέσεων λόγω διαμονής σε παραδοσιακό πετροκτιστο ξενώνα στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο. 

Περισσoτερα: 
Το Πρόγραμμα
ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Αναχώρηση 07.30 το πρωί από τον Πειραιά με κατεύθυνση προς Λαμία, όπου θα κάνουμε την πρώτη μας σύντομη στάση. Συνεχίζουμε με κατεύθυνση την  Βέροια και το Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Σουμελάς στο χωριό Καστανιά. Ακολούθως θα αναχωρήσουμε για την καρδιά της Κεντρικής Μακεδονίας και θα βρεθούμε στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο, όπου βρίσκονται οι παραδοσιακοί ξενώνες που θα μείνουμε, δείγματα της παραδοσιακής τοπικής Μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής. Άφιξη και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Μετά το πρωϊνό αναχώρηση για την πόλη της Έδεσσας πρωτεύουσα του Νομού Πέλλας, με σήμα κατατεθέν τους πανέμορφους καταρράκτες και τα νερά που τη διατρέχουν. Είναι χτισμένη στις άκρες του εύφορου κάμπου που διαρρέει ο ποταμός Εδεσσαίος ή Βόδας .Οι πανέμορφοι καταρράκτες και η εκπληκτική φυσική ομορφιά του τοπίου της, την έχουν κάνει σημαντικό τουριστικό κέντρο για όλο τον κόσμο. Ακολούθως θα κατευθυνθούμε στο Λουτράκι Αριδαίας, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν, όπου απλώνονται τα περίφημα Λουτρά Πόζαρ. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του Θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Θα παραμείνουμε εκεί μέχρι νωρίς το απόγευμα και ακολούθως θα επιστρέψουμε στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο. Το βράδυ προαιρετική συμμετοχή σε βραδινή διασκέδαση σε εστιατόριο στο κέντρο του χωριού. Διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Μετά το πρωϊνό αναχώρηση για το Νυμφαίο που έχει βραβευτεί ως ένα από τα δέκα ομορφότερα χωριά της Ευρώπης από την UNESCO, βρίσκεται σε υψόμετρο 1.350 μ. στο Βίτσι, και αποτελεί μια ορεινή αποκάλυψη. Είναι ένας παραδοσιακός οικισμός που περικλείεται από δάσος οξιάς, ενώ τα λιθόστρωτα μονοπάτια και τα πετρόκτιστα σπίτια παραπέμπουν σε εποχές ακμής. Στη διαδρομή μας θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την Λίμνη Βεγορίτιδα και τα γύρω χωριουδάκια και να γευματίσουμε με θέα τη λίμνη. Ακολούθως θα επιστρέψουμε στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο. Ελεύθερο το υπόλοιπο της ημέρας. Διανυκτέρευση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Μετά το πρωϊνό αναχώρηση για επίσκεψη σε ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά μνημεία της πατρίδας μας, την Βεργίνα. Η ανασκαφή του Καθηγητή Μανόλη Ανδρόνικου στη Μεγάλη Τούμπα του χωριού Βεργίνα Ημαθίας, έφερε το 1977 στο φως τη σημαντικότερη αρχαιολογική ανακάλυψη του 20ού αιώνα στην Ελλάδα. Μετά την περιήγησή μας στον αρχαιολογικό χώρο θα αναχωρήσουμε για Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν.

Το κόστος της εκδρομής έχει οριστεί στα 165 €  κατ’ άτομο και περιλαμβάνει: τις μετακινήσεις με το λεωφορείο, 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με τζάκι σε πετρόκτιστο παραδοσιακό ξενώνα στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο, πρωϊνά, αρχηγό-συνοδό, ασφάλεια αστικής ευθύνης και το ΦΠΑ.
Επιβάρυνση χρήσης μονόκλινου δωματίου 45 €.

Λόγω περιορισμένου αριθμού δωματίων μεριμνήστε άμεσα για την κράτηση της θέσης σας.

Βρείτε μας στο Facebook : 
Dodoni Travel 
Ιακ. Δραγάτση 8, 4ος όροφος, Πειραιάς 18535 
Τηλ/Fax: 2104123469, Κιν: 6936112293 
Α.Ε.Σ.Λ. ΕΟΤ: 0207Ε60000331601 

Δεν υπάρχουν σχόλια: